Ze Feedback

december 2, 2009 § Een reactie plaatsen


De commentaar van sommige docenten tot nu toe:

– Het fenomeen ‘light graffiti’ moet je misschien gaan onderzoeken op een wetenschappelijke manier, link leggen met de fysica. Analyseren wat dit fenomeen nu eigenlijk is… kan je een link leggen met een fylosofische uitleg? Een wetenschappelijke vormgeving in je onderoek kan leuk zijn, die typische manier van dingen neerschrijven.

РMisschien moet je loskomen van het uiteindelijke doel van een amimatie te willen maken. Je moet het medium autonoom gaan bekijken en gaan ontleden. Eens je dat hebt gedaan kan je het pottentieel van het medium pas echt weten en zo ook weten wat je er uiteindelijk  mee wilt gaan doen.

– Breed gaan! Je bent maar een kleine centimeter aan het aftasten van iets dat veel groter is. Light graffiti is maar een klein deel van het totaal spectrum…

– “Beweging in het stilstaand beeld” als centraal onderzoek nemen is een goed idee. Zo kan je heel breed werken en loop je weinig kans om vast te lopen. Experimenteer er op los en gaandeweg zien wat je kan gebruiken en wat niet… Zo geraak je wel tot een concreet eindproduct.

– Inhoud zoeken om een je onderzoek te koppelen. “Het bijna stilstaand beeld” eens onderzoeken en eventueel koppelen aan reclame? De grens tussen het stilstaand beeld en animatie gaan aftasten?

– Wat is je doelgroep? Met welk doel richt ik mij naar die groep? Het is ook belangrijk van de weg naar het eindproduct goed te documenteren. Je moet terug naar het begin en voor jezelf een concreet onderwerp kiezen, een opdracht duidelijk formuleren die jij als vormgever voor een bepaald doelgroep gaat uitvoeren.

– Zorg ervoor dat je een spektakel maakt voor de aanschouwer! Dat is zeer belangrijk. Misschien moet je je onderwerp eens omgekeerd bekijken. Stilstaand beeld in film?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Wat is dit?

Je leest nu Ze Feedback voor Jeremy Vanmaele Masterproef 2009-2010.

Meta

%d bloggers liken dit: